WEATHER

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Προσοχή στα ζωντανά σας.


Πρωτοφανές για την περιοχή μας ήταν αυτό που έγινε το βράδυ της περασμένης πέμπτης προς ξημέρωμα παρασκευής.
Άγνωστοι  έκλεψαν δύο
μοσχάρια γνωστού κτηνοτρόφου της περιοχής από το χωράφι που τα είχε δεμένα δίπλα από το γεφυράκι προς σκάλα. Έκοψαν τα σχοινιά τους και τα οδήγησαν 50 μέτρα ποιο πάνω (διασχίζοντας τον κεντρικό δρόμο για σκάλα) στην αυλή κάποιων ενοικιαζομένων  μισοτελειωμένων δωματίων, απέναντι από το τετράμετρο “UTOPIA
Το σημείο που επέλεξαν ήταν τέλειο για να εκτελέσουν το σχέδιό τους καθώς ήταν κρυφό και δεν μπορούσε να του δει κανείς ακόμα και αν περνούσε από το κεντρικό δρόμο, επίσης τα 2-3 σπίτια που υπάρχουν εκεί γύρο τώρα το χειμώνα κατοικούνται  περιστασιακά,  με λίγα λόγια το είχαν μελετήσει πολύ καλά το όλο κόλπο!!
Εκεί λοιπόν με την ησυχία τους έσφαξαν καθάρισαν το ένα μοσχάρι αφήνοντας πίσω μόνο το τομάρι και την κοιλιά, φαίνετε όμως πως δεν είχαν υπολογίσει καλά της ώρες και το δεύτερο μοσχάρι δεν πρόλαβαν να το σφάξουν πιθανότατα γιατί θα ξημέρωνε, έτσι το άφησαν ελεύθερο, στο σημείο βρέθηκε το σχοινί που ήταν δεμένο.
 Ο κτηνοτρόφος μας είπε ότι τυχαία βρέθηκε το τομάρι του ζώου από κάποιον που έτυχε να δουλεύει εκεί δίπλα. Φυσικά ειδοποίησε την αστυνομία και το μόνο που του είπαν είναι να περάσει από το τμήμα και να κάνει μήνυση δεν μπήκαν στην διαδικασία να ρίξουν ούτε μία ματιά στο μέρος!!!!
 Θορυβημένοι είναι οι κάτοικοι τις περιοχής μετά από το συμβάν που φοβούνται  για τα ζωντανά τους (και όχι μόνο)και σκέφτονται να κάνουν βόλτες-περιπολίες  τα βράδια για να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο!! 












 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου