WEATHER

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΕΥΔΟΞΟΣ... ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΟΓΟ?????????

Με μεγάλη μας χαρά ύστερα από το δημοσίευμα του kefaloniapress
http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=24687&Itemid=38  ξεκινήσαμε από τον Κατελειό να επισκεφθούμε το αστεροσκοπείο μιας και ήταν μια  επιθυμία που δεν είχαμε την δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε μέχρι σήμερα!!!
 Φθάσαμε στις 15.00 την δευτέρα 31/10, και όπως αναφερόταν στο δημοσίευμα θα έπρεπε να είναι ανοικτό και να είναι κάποιος εκεί που θα μας ξεναγούσε στο χώρο και θα απαντούσε στις απορίες μας!!!!
 Τίποτε από τα παραπάνω δεν συνέβηκε!!Ο χωματόδρομος που οδηγεί στο αστεροσκοπείο ήταν κλειστός με μια αλυσίδα που πάνω της κρεμόταν μια πινακίδα που μας υποδείκνυε να πάρουμε τον ανήφορο για την κορυφή του Αίνου....
 Έτσι και κάναμε και ήταν και πολύ ωραία βόλτα!!!Αλλά τον Αίνο τον έχουμε δει πολλές φορές...Εμείς για άλλο λόγο ανεβήκαμε στο βουνό σήμερα!!!
  Κανένας δεν σκέφτηκε να  βγάλει μια ανακοίνωση ότι δεν θα ανοίξει το αστεροσκοπείο για να μην ταλαιπωρηθεί όποιος θελήσει να το επισκεφθεί;
 Ποιος είναι υπεύθυνος για την παραπληροφόρηση;
Ελπίζω στο μέλλον να μας δοθεί η ευκαιρία να το επισκεφθούμε και να ανοίξει πραγματικά τις πόρτες του στο κοινό το αστεροσκοπείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου